miercuri, 14 mai 2008

Numele de familie

Vorbeam cu mitzu despre numele nostru de familie si cum eu in varianta de matza e preferata lui -___-' . Nu intrebati XD. Incearca el sa ghiceasca numele meu de familie :-?
Mitzu: Cristina Bopoceanu?
Lol o.o' Nu! Numele meu e mai complicat si mai lung si e format din 4 litere!!! Si nu, nu e Pula ^^ . Tot vorbind de nume de familie mi-am amintit de niste nume gasite in colectia tatalui meu o.o Doamna Curutz si Doamna Curuletz . Uuuu ce femei fericite :)) . Daca vom continua asa in curand vom auzi la scoala nume gen: Fundescu sau Pulescu sau Pizdescu!!! Sa nu ne luam de organele genitale. Au ajuns simbolul omenirii? O_O' In curand ne vom numi Puli Popoescu sau Pizdi Cioaca sau diverse chestii :)) . Asta daca nu luam in considerare ca eu il strig pe Wolfy Puli si el pe mine Pizdi.
Dar sa ne gandim si la masini. Cum ar fii ca numarul matricol sa fie ; 07 TM FMM sau STF sau BOU ? :)) Frumos nu? o.o Dar oare se vor inventa acadele "Pula" si cand sugi una sa te intrebe unul "Sugi Pula?" Sau daca s-ar inventa inghetata Pizda si sa te intrebe "Lingi Pizda" si tu trebuie sa raspunzi DA!!! :)) Oare se vor inventa baterii Durex? :-? Dureaza... Dureaza...
Pana si unele trupe rock au nume cu subinteles. De exemplu Linkin Park... Se poate face: Lingi In Parc ? Aceasta trupa incurajeaza sexul in parc!!! Sa faci sex in cutia de nisip si sa te masturbezi cu lopatica si la sfarsit sa constati ca ai nisip in pizda!!! Dar sa faci sex in topogan? O_O' Asta e Sex Extrem XD . Sau sex in timp ce te parasutezi deasupra unei gradinite si toti copii sunt afara. Ar fi ceva.
Cam atat deocamdata ^^. Nu mai am idei XD.

Un comentariu:

Dreamy spunea...

Amuzante numele astea, intr-adevar:)) Si inventile continua sa apara... stiu ca mai demult, intr-un bar, exista bautura "Blowjob" si facuse un coleg: "Vreau un Blowjob", la care ospatarita: "Imi pare rau, nu mai servim" XDD oameni cu imaginatie:)) btw, good job with the blog^.^