duminică, 4 mai 2008

Guma si alarma

Sa va povestesc o intamplare [ la indemnul lui under XD ]

Era... era intr-o zi ^^ si eu ma plibam prin Tomis. Insa nu stiam ca am la mine o guma fermecata de un dragon... DRAGONUL DARKY!!! Si aceasta guma, Under, statea in buzunar. Am intrat in libraria de la Tomis pentru a lua o carte despre dragoni pentru a identifica rasa dragonului DarkY si pentru a-l invinge cu bagheta mea magica Wolfy. Atunci, cu puterile lui magice, dragonul DarkY a ridicat guma Under din buzunarul meu si a trecut-o peste sistemul de alarma. Eu m-am dus sa o iau de jos si... si... porneste alarma. NINOO NINOOO. Eu aveam o fata de genul asta: x_X . Atunci apare o albina, Miki, si bate toti politisti care m-au atacat. Atunci eu am fugit din magazin, am luat-o pe scarile rulante, am asteptat rabdatoare la coada la McDonalds [ imi era foame -.-''' ] si continui fuga. Ma urc intr-un taxi, urmarita de dragonul DarkY si albina Miki care incerca sa-l opreasca. Taxiul opreste la pestera mea secreta din muntii Alpi. Alerg disperata in pestera, iau o geanta si ies afara pentru a invinge dragonul. Dragonul apare daramand copacii si aruncand boscheti [ x.x oh damn cineva s-a usurat in boscheti si tu ii arunci??!! ] . Cu bagheta Wolfy, fac o vraja si dragonul impietreste. Atunci am scos tot ce era in geanta si cu magicul ruj GaBBy, pudriera Mitzu si rimelul Davos il pictez pe fata pe dragon. Ii fac cateva poze si pornesc calare pe skateboardul meu cu motor la Asociatia Mondiala a Dragonilor unde le arat tuturor pozele. Atunci, de disperare, dragonul DarkY se transforma intr-un copil de 16 ani, obsedat de hiphop.

Si toti au trait fericiti pana cand Under a tras o basina au murit cu toti!!! [ Under a murit de ras x.x ]

4 comentarii:

Radu Ciucurel spunea...

o guma?? bine ca nu m-ai facut absorbantul tau :-& fac plangere [-( si sa stii ca eram si eu la mec la coada, deaia am tras basina :))

Anonim spunea...

Foarte frumos foarte frumos *claps hands*...pacat de sfarsit T-T, in rest sper ca albina Miki e albastra o.o''

Anonim spunea...

Lol tare fasa :))

Anonim spunea...

Nimic de comentat dragonul darky =)) si guma under vad ca s einteleg=)) mai ales ca repari mesteca ciunga si beau cla intruna=))